Allerleukst is LIVE!

Wauw! Eigenlijk geloof ik de titel nog niet helemaal; Allerleukst is live! Yeah!
Vorige week vrijdag gingen we online. Dat was spannend. Wat zouden jullie van de webshop en de producten vinden? Zelf zijn we uiteraard helemaal weg van de producten die we hebben uitgekozen voor in onze webshop!
Vrijdag was ook ontzettend leuk. We kregen heel veel leuke en lieve reacties. Mondeling, op de app, via Instagram en Facebook. Dank jullie wel!

 

Voorbereiding Allerleukst

Aan die openingsdag ging natuurlijk heel wat voorbereiding vooraf. Misschien wel meer dan we van tevoren hadden kunnen inschatten. We deden het samen, dat scheelde. Het meeste werk was ook heel leuk om te doen. Denk maar eens aan inkopen doen. 🙂 Met z’n drieën hebben we al een hele hoop voorpret gehad!

Ons plan nam steeds vastere vormen aan. We dachten na over een naam voor onze webshop. Na veel denkwerk kwamen we uit op ‘Allerleukst’. Ook namen we een besluit over de soort producten die in onze webshop een plekje zouden krijgen. We kozen voor vier categorieën: HUIS, KEUKEN, KIDS en STATIONERY. Dat leek ons een mooie combinatie. We schreven ons in bij de KvK. We vroegen Iris van Crush Creatie een website te bouwen. Dat werd een heel mooie website!

En nu zijn we maar wat trots. Eindelijk is het zover. Allerleukst is live! Hip hip hooray!

Liefs,
Gerdine

PS: hier vind je de kaart die op de foto staat. En hier vind je ook een leuke Hip Hip Hooray-kaart!

Post a Comment