De babykamer is af!

Zwart-wit of toch kleur?

Babykamer? Welke babykamer? In ons voorstelrondje in de stories op het Instagram-account van Allerleukst heb je misschien wel gezien dat er bij ons een kindje verwacht wordt. Het heeft best even geduurd maar de babykamer is inmiddels klaar! Van tevoren had ik helemaal bedacht hoe het ging worden: zwart-wit met licht gekleurde houten accessoires. Ik zag het helemaal voor me. Totdat ik tegen een behang aanliep die ik eigenlijk veel leuker vond dan alles wat ik in mijn hoofd had bedacht. Veel meer kleur en eigenlijk vond ik het veel gezelliger.

  

Kleur! En nu?

Het is dus kleur geworden, wit met veel vrolijke kleurtjes. Een behangetje waarvan ik denk dat die over een aantal jaar nog steeds heel leuk is. Maar hoe nu verder? Dit is geen behang waar je de hele kamer mee behangt. Gaan we de rest verven of doen we toch behang? Behangen leek ons minder gedoe, als je verft moet je het plafond echt heel netjes afplakken. Maar… welk behang, er zijn zoveel soorten, maar het moet er toch precies bij passen. Grijs leek me veilig maar wel wat grauw. Een kleurtje erbij leek me ook leuk maar aangezien wij nog niet weten of het een jongetje of meisje wordt moest het toch een beetje neutraal blijven. En tadaaa… kijk waar we op uitgekomen zijn, heel lichtblauw behang, het past precies bij een van de kleurtjes uit de tipi-tentjes. Het is niet te overheersend en ik vind het voor een jongetje en meisje allebei kunnen.

 

De babykamer inrichten

Het behang en de vloer waren klaar, nu konden de meubeltjes erin. Echt leuk, nu wordt het echt een gezellig plekje. Je ziet op de foto’s verschillende spulletjes van Allerleukst. Eén van mijn favorieten is het invulboek; Mijn eerste jaar. Dit lijkt me echt heel leuk om bij te houden, leuk voor jezelf, maar ook voor je kindje voor later. Ook het tandendoosje zie je op de foto, echt zo’n klein hebbedingetje die je ook voor een klein prijsje shopt. En er zijn ook genoeg spulletjes die leuk zijn om als kraamcadeau te geven/krijgen, leuke aanvulling op je verlanglijstje dus! Ik ben heel benieuwd, hoe zijn jullie babykamers ingericht en welk kraamcadeau vond je het allerleukst?

Liefs,
Daniëlle

 

Kijk hier voor nog meer leuke accessoires voor de babykamer!

Lees ook: ‘Waarom een Bullet Journal?!’

Post a Comment