Win-actie Pietenshirtje!

Op Facebook hadden we een win-actie. Je kon een pietenshirtje met naam winnen t.w.v. € 17,95. We schreven er ook over in onze nieuwsbrief. Wat leuk dat zoveel van jullie meededen met deze actie! En nu is de winnaar bekend! 

 

Ingrid, van harte gefeliciteerd! Laat ons maar snel weten welke naam we op het shirtje mogen drukken! 

Helaas…

Jammer genoeg zijn we ook door onze voorraad pietenshirtjes en pepernotenzakjes heen. Alle bestellingen zullen we zo snel mogelijk verzenden. We zorgen ervoor dat de pietenshirtjes en pepernotenzakjes in ieder geval voor 9 november bij je op de deurmat liggen, zodat ze op tijd binnen zijn voor de intocht van Sinterklaas.  

Niet gewonnen?

Op dit moment lopen er nog acties op Instagram en Facebook.
Extra leuk voor de papa’s en mama’s van Lorenzo en Timo! 😉
Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer info. De acties lopen t/m 2 november 2018.

  

Schoencadeautjes

We wensen jullie alvast een gezellige sint-periode. Op onze site staan leuke schoencadeautjes, kijk maar eens bij de categorie ‘kids‘. En voor volwassenen ook genoeg leuks, bijvoorbeeld in de categorie ‘stationery‘!

Liefs,
Nicole, Daniëlle en Gerdine

PS: krijg je onze nieuwsbrief nog niet? Hier kun je je aanmelden! We zullen je maximaal 10 keer per jaar mailen. Zo blijf je op de hoogte van onze nieuwste aanwinsten en leuke acties!

Post a Comment