Emma geboren!

Hoera! Baby Emma is geboren! We noemden het al even kort in onze Instagram-stories. Nu vertellen we het ook graag hier; Nicole en haar man kregen een gezonde dochter! Jonathan en Benjamin kregen er een zusje bij. De jongens zijn supertrots op hun kleine zusje!

  

Wat een mooi meisje hè? Emma kreeg al meteen veel roze kleertjes van het kraambezoek dat haar kwam bewonderen ;-).

Newborn fotoshoot

De ‘baby’, zoals de jongens Emma steeds noemden kreeg al een heuse newborn fotoshoot. En wauw! Marieke van MARIEKE fotografie schoot ontzettend mooie plaatjes! Je ziet de foto’s in deze blog. We vinden vooral de foto hieronder heel mooi. Zie je hoe trots de broers op hun baby-zusje zijn?

Naamblokjes

Nicole maakte al vlak nadat Emma geboren was een foto van Emma met de houten naamblokjes erbij:

  

Met de naamblokjes is nog iets grappigs aan de hand. Ongeveer een half jaar geleden gingen we met z’n drieën productfoto’s voor de webshop maken. Dus we maakten ook foto’s van de naamblokjes. Daarvoor moesten we natuurlijk wel even leuke namen neerleggen. Nicole wist wel wat leuke namen te bedenken: Boaz en Emma. Drie maanden geleden werd bij Daniëlle een baby geboren. Hij kreeg de naam Boaz. En inmiddels is Emma ook geboren! We hebben dus ‘toevallig’ de namen van deze ‘Allerleukst-baby’s’ op de foto gezet met de naamblokjes! Dat hadden we toen niet kunnen bedenken! 😉

 

Tot snel!

Liefs,
Daniëlle, Nicole en Gerdine

Post a Comment