Sinterklaastijd

Sinterklaas.
Wat een feest vind ik dat ieder jaar weer!
 
Bij onze familie trekken we ieder jaar lootjes en o wat zijn die gedichten die we voor elkaar maken altijd leuk om te horen. Alle blunders van het afgelopen jaar worden daarin nog even aangedikt en natuurlijk horen er ook leuke cadeautjes bij.
Ik ben stiekem best benieuwd naar mijn eigen gedicht om zo nog even herinnerd te worden aan alle stommiteiten die ik deed dit jaar. Oeh spannend.. hihi.
Op mijn lijstje schreef ik o.a. kaarsen,, die kun je nooit genoeg hebben.
En aangezien onze avonden vooral nog gevuld zijn met kraamvisite (ons dochtertje is 5 weken geleden geboren) is het wel zo gezellig om iedereen welkom te heten in een sfeervolle kamer!

Zeker nu Jonathan, ons oudste zoontje, in groep 1 van de basisschool zit leeft hier thuis het sinterklaasfeest veel meer. Nu moest ik er ook aan geloven om een surprise te maken.
Hopelijk herkent mijn zoontje wie ik heb proberen na te maken (z’n  vriend de trouwe viervoeter) maar ik ben allang blij als hij ziet dat het een hond is.


Op school wordt er weleens naar het sinterklaasjournaal gekeken en natuurlijk moeten we dan ook thuis de avonturen van Piet Snot volgen.
De kindjes mochten hun schoen zetten bij de kachel en zo kreeg Benjamin (3jr)zijn eerste stiften van sint, dus dat wordt een extra oogje in het zeil houden, wat de muren en meubels betreft!
De houten kandelaar heeft vast een kleine metamorfose ondergaan.. dit schuren we er vast wel weer af!

De komende week moet ik de pietenkostuums van de kids nog even compleet maken en eigenlijk ook nog op de een of andere manier een baard fiksen.. Benjamin(3jr) paradeert graag in de sint jurk rond maar miste nog wel een baard..

Ik hoop dat jullie ook zo genieten van deze gezellige tijd.
Maak er iets moois van!

Liefs Nicole

Post a Comment