Hoera! Lente!

Genieten jullie ook zo van de lente?! Lekker lang licht. De kids moesten vast wennen aan het verzetten van de klok; hopelijk had je er niet al teveel last van ;-).
Tijd om je huis ook weer vrolijk te maken. Bijv. met leuke posters en een hip ophangsysteem. Onderstaande posters shop je voor maar € 4,95! We pakken je bestelling leuk in, dat maakt jou extra vrolijk! Wist je trouwens dat we al verzenden vanaf € 2,50?!
Liefs,
Daniëlle, Nicole & Gerdine

  

Gepersonaliseerde spaarpotten 

Jullie hebben ze duidelijk ontdekt; de gepersonaliseerde spaarpotten. Leuk, origineel kraamcadeautje! Kies een spaarpot uit en geef aan welke naam en datum we er op mogen drukken. We pakken hem in, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt! De spaarpotten kosten €9,50.

 

Speuren met kinderen

Dit boek is te gek voor kinderen! Er zit een zogenaamde zaklamp bij, waardoor kinderen echt kunnen speuren. Kinderen doen de zaklamp onder een speciale bladzijde, waardoor de zaklantaarn echt licht lijkt te geven. Leuk om zo interactief voor te lezen! Het boek kost €9,99. Kijk op de site voor nog meer delen! Kijk hier hoe de ‘zaklamp’ werkt!

  

Tuintapijt

Dit gave tuintapijt kochten we ook weer in voor deze zomer. Leuk voor buiten, bij de veranda, of waar dan ook. Het tuintapijt is aan twee kanten te gebruiken, zo creëer je heel snel een andere look. Hip met die zwart-witte print! Van dit kleed ga je zeker het hele seizoen genieten. Het tuintapijt kan tegen regen. En het is een onderhoudsvrij kleed. Klinkt ideaal, toch?! 🙂

Bibs speentjes

Binnenkort online! De Bibs-speentjes in allerlei leuke kleuren, zoals huntergeen, pistachio en moustard! Houd de site in de gaten!

Tot snel!

Liefs,
Daniëlle, Nicole en Gerdine

Post a Comment