Bibs speentjes in veel verschillende kleuren!

De BIBS speentjes zijn binnen! In veel leuke kleuren. We hadden dit ook in de nieuwsbrief en op onze Instagram vermeld en jullie bestelden er al vrolijk op los!
Kijk bijvoorbeeld eens bij deze mooie kleuren: pistacio, moustard, white, smoke en huntergreen.

100% natuurlijk

De Bibs speentjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Ook zijn de speentjes BPA-vrij. De ronde vorm van de Bibs fopspeen wordt ook wel een kersvorm genoemd. Bibs fopspenen bootsen de vorm van de borst na en zijn ontwikkeld om de zuigreflex van de baby te ondersteunen.

Uitkoken

Voor het eerste gebruik raden we aan om de Bibs speen 5 minuten in water uit te koken. Steriliseer en maak de speen regelmatig schoon door er kokend water over te gieten. Druk het water uit het speentje zodra deze afgekoeld is.

Bestel de Bips speentjes in verschillende kleurtjes!

Post a Comment