Babybox

Yeah! Eindelijk! We wilden al heel lang giftboxen op de site zetten, maar het kwam er maar niet van. Herken je dat? Dat je eigenlijk graag iets wilt doen, maar er maar niet aan toekomt -of geen tijd voor vrij maakt-. Jammer toch?!
Maar nu staat dus onze eerste giftbox op de site!

Babybox

Het is een babybox geworden. Wij zijn er superblij mee! Dit lijkt ons echt een prachtig kraamcadeau! Echt iets voor opa of oma of een lieve vriendin, om zo’n mooi kraamcadeau te geven. Hier zullen de kersverse ouders zeker blij mee zijn, juist ook omdat er gepersonaliseerde naamblokjes in de set zijn inbegrepen. Bij het afrekenen kun je aangeven welke naam wij op de blokjes mogen bedrukken.

Inhoud

In de set zit het volgende:

  • Kletspraat uitsprakenboekje van Zoedt
  • Labeldoekje van Ma-ciel in kleur naar keuze
  • Naamblokjes met naam naar keuze
  • Speenkoord van Just Cute
  • Bibs speen in kleur naar keuze

Nog meer giftboxen

Binnenkort nog meer giftboxen online! Sowieso nog een babybox en een stationeryset!

Post a Comment