Kinderworkshop ‘paperbags versieren’

Een paar weken geleden verzorgden we een workshop ‘paperbags versieren’ op een kinderfeestje. Wat was het leuk! De 11-jarige meiden waren dolenthousiast en wij ook! 🙂

Patronen

De meisjes gingen met patronen -die wij ter plekke uitsneden- aan de slag. Van tevoren hadden we alvast een patroon van hun naam in mooie sierlijke letters uitgesneden, waardoor ze hun naam heel mooi op de paperbag kregen. Verder konden de meiden zelf aangeven waar ze een patroon van wilden. Zo sneden we een Ajax-logo uit, een danseres, een logo van een YouTuber en ga zo maar door. De sjablonen waren heel divers.

   

Prachtige paperbags

Er ontstonden prachtige paperbags. Sommige meiden maakten er nog een vlaggenlijntje bij. Samen vouwden we aan het eind van de workshop de paperbags om, tot ze de goede vorm hadden. Daarna vroegen we de meiden nog even wat ze met de paperbag gingen doen. De één ging er al haar rommel indoen, de ander al haar knuffels en een derde meisje wilde haar knutselspullen hierin gaan bewaren. Ideeën genoeg.
De jarige kreeg van ons nog een gepersonaliseerd etui met haar naam en alle meiden kregen nog een setje met ‘Allerleukst-kaarten’. De meiden gingen met iets moois naar huis! Wat een leuke middag!

  

Post a Comment