Fotoshoot

Afgelopen zaterdag hadden we een fotoshoot voor Allerleukst! We vinden het leuk om onze Instagram pagina wat persoonlijker te maken, maar dan heb je wel goede foto’s nodig. 😉

Lol

We vroegen Marieke van Marieke Fotografie om foto’s van ons te maken. We spraken afgelopen zaterdag af, in Harderwijk. Daar heb je een leuke strandje, stoere containers en een prachtige stadsmuur. Allemaal mooie details voor de achtergrond van de foto’s.
Wat was het koud! Daar stonden we dan te kleumen, met ons drietjes. De wind waaide flink; onze haren vlogen alle kanten op. Het leverde een hoop lol op. 🙂
Inmiddels heeft Marieke ons al een preview gestuurd. We zijn heel blij met de eerste foto’s! Nu zijn we extra benieuwd naar de rest van de foto’s. Jullie vast ook ;-). Houd onze Instragram (of Facebook) in de gaten!

Liefs,
Nicole, Daniëlle en Gerdine

PS: benieuwd naar wie wij zijn? Hier lees je meer over ons.

Post a Comment